Blauw linnen Wereldgasten gastenboek Goldbuch

€ 29,99
Niet op voorraad

Prachtig, donkerblauw linnen gastenboek van Goldbuch. De harde kaft van dit gastenboek is omwikkeld met linnen en heeft een zilverkleurig tekst reliëf. Het gastenboek heeft 176 gladde witte pagina's en een handig aanwijslint.

Wereldgasten is een mooi linnen gastenboek van het Duitse merk Goldbuch. Op de kaft staat het woord Gastenboek in allerlei verschillende talen, Libro de visitas (Spaans), guest book (Engels), livre d'or invités (Frans), gästebuch (Duits), libro degli ospiti (Italiaans). De letters op de voorkaft zijn metallic zilverkleurig en in de voorkaft gestanst, wat een mooi reliëf geeft. De harde kaft van dit gastenboek is omwikkeld met linnen. Dit geeft het gastenboek een chique en zachte uitstraling.

Het gastenboek heeft 176 gladde, witte pagina's (352 bladzijden) zonder lijntjes. Je krijgt bij dit gastenboek wel een los velletje met lijntjes dat je gasten onder de pagina kunnen leggen en zodat de lijntjes heel lichtjes te zien zijn door de pagina's. Daardoor kunnen je gasten toch op lijntjes schrijven, maar staan deze mooi niet op de pagina's. Het gastenboek heeft ook nog een handig aanwijslint. Een veelzijdig gastenboek voor vele gelegenheden.

Meer informatie
Merk Goldbuch
Kleur Blauw, Zilver
Kaft Harde kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Blanco
Papierkleur Wit
Aantal pagina's 176
Maat L
Oriëntatie Staand
Afmetingen 25 x 23 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauw linnen Wereldgasten gastenboek Goldbuch
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Gastenboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.