Bruin gastenboek met zilverkleurige opdruk guests Goldbuch

Speciale prijs € 14,87 Normale prijs € 17,49
Niet op voorraad

Bruin gastenboek met een zilverkleurige opdruk met het woord "Guests" (gasten) op de kaft. Dit gastenboek heeft witte pagina's.

Dit mooie gastenboek heeft een harde kaft met een gevlochten structuur, waardoor het gastenboek een bijzondere uitstraling krijgt. De kaft is mooi stevig en een bijpassend crèmekleurig aanwijslint maakt het gemakkelijk om te weten op welke pagina je bent. Op de kaft van dit bruine gastenboek staat het woord "Guests", oftewel gasten in zilverkleur ingestanst. Doordat het is ingestanst, kun je het woord ook voelen wanneer je met je vinger over de kaft gaat.

Het kastanjekleurige gastenboek heeft 176 pagina's, oftewel 352 bladzijden, zodat er lekker veel ruimte is voor alle berichten, gedichten en andere herinneringen van jouw gasten. De pagina's zijn spierwit en hebben geen lijntjes. De pagina's zijn geschikt voor vulpen inkt. Je krijgt bij dit gastenboek een los velletje met lijntjes. Dit velletje kun je onder de pagina's leggen, zodat de lijntjes lichtjes doorschijnen op de pagina en jouw gasten alsnog op lijntjes kunnen schrijven wanneer zij dat zouden willen. 

Kortom een mooi, veelzijdig en toch neutraal gastenboek voor elke gelegenheid.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Goldbuch
Kleur Bruin
Kaft Harde kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Blanco
Papierkleur Wit
Aantal pagina's 176
Maat L
Oriëntatie Liggend
Afmetingen 23,5 cm x 25 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bruin gastenboek met zilverkleurige opdruk guests Goldbuch
Uw waardering
Copyright © Gastenboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.