Destiny gastenboek Paperblanks

€ 27,95
Op voorraad

Destiny is een prachtig zwart en goudkleurig gastenboek van het merk Paperblanks. Het gastenboek heeft 144 gelinieerde pagina's en een handig rood aanwijslint. De kaft van dit gastenboek heeft een prachtig reliëf met metallic goudkleurige details.

De kaft van dit fraaie gastenboek is heeft een prachtig reliëf en goudkleurige details en is geïnspireerd op de kaft van het oorspronkelijke verhaal van Zadig van de legendarische schrijver Voltaire. Dit verhaal wordt ook wel "Het boek van het Noodlot" genoemd en is voor het eerst gepubliceerd in 1747. Het Boek van het Noodlot vertelt het verhaal van Zadig, een oude Babylonische filosoof. Het is een filosofisch verhaal dat op verbluffende wijze gebruik maakt van tegenspraak en ogenschijnlijke tegenstrijdigheden. Dit verhaal bevat de kiemen van het moderne detective verhaal, inclusief een waarschijnlijke inspiratiebron voor Edgar Allen Poe's meester van de deductie, C. Auguste Dupin.
Er zijn weinig auteurs die invloedrijker zijn en meer bewondering oogstten dan Voltarie (1684 - 1778). Zijn werk sprak vooral laat 19e eeuws Frankrijk aan, dat herstellende was van een 187 nederlaag door Pruisen. Het Franse volk reageerde door zich te richten op objecten van diepe schoonheid. Intellectuele idealen werden geïllustreerd door het werk van Voltaire, een van Frankrijks meest gevierde zonen. Het is geen wonder dat zijn Zadig werd uitgekozen om te worden herdrukt in deze prachtige gebonden boekband, in 1893 vervaardigd door Chamerot et Renouard in Parijs.

Dit prachtige gastenboek heeft 144 ivoorkleurige 120 grams pagina's van zuurvrij papier uit duurzaam beheerde bossen, oftewel 288 bladzijden. De lijntjes op de pagina's zijn lichtgrijs van kleur en hebben een regelafstand van 0,9 cm. Elke pagina bevat twee kolommen met lijntjes. Hierdoor kunnen meerdere mensen tegelijkertijd naast elkaar hun bericht in het gastenboek schrijven en hoeven ze niet op elkaar te wachten. Zowel de voorkaft, achterkaft als rug bevatten goudkleurige details en hebben een prachtig reliëf. Daarnaast heeft het gastenboek ook een handig rood aanwijslint. Een prachtig gastenboek voor elk moment.

Meer informatie
Merk Paperblanks
Kleur Blauw, Bruin, Goud, Zwart
Kaft Harde kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 144
Maat L
Oriëntatie Liggend
Afmetingen 18 x 23 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Destiny gastenboek Paperblanks
Uw waardering
Copyright © Gastenboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.