In loving memory groen gastenboek Peter Pauper

€ 18,99
Op voorraad

Prachtig mosgroen condoleance gastenboek van Peter Pauper Press. Met dit condoleanceboek geef je je gasten de mogelijkheid om hun herinneringen aan hun geliefde en hun condoleances op te schrijven en achter te laten. Dit mosgroene begrafenis gastenboek heeft 96 pagina's met lijntjes en een harde kaft met reliëf en metallic goudkleurige elementen.

In loving memory is een prachtig mosgroen condoleance gastenboek van het Amerikaanse merk Peter Pauper Press. Dit gastenboek voor begrafenissen heeft een harde kaft met reliëf. De metallic goudkleurige elementen en de tekst "In loving memory" (in liefhebbende herinnering) zijn in de kaft gestanst. De takken met bladeren stellen de levensboom voor, waarbij elk blad een andere herinnering is. De achterkaft heeft ook gestanste goudkleurige metallic takken met bladeren. De kaft is ombonden met kunstleder uit Italië wat het een prachtige uitstraling geeft. De binnenkaft heeft dezelfde mosgroene kleur als de buitenkaft. Ook heeft het condoleanceboek een bijpassend groen aanwijslint.

Met 96 pagina's (192 bladzijden) heeft het begrafenis gastenboek voldoende ruimte voor al je gasten om al hun dierbare herinneringen aan de overledene op te schrijven en hun condoleances achter te laten. Elke pagina is ivoorkleurig en heeft 13 lichtgrijze lijntjes met een regelafstand van 0,9 cm. Elke pagina is ook nog versierd met het woord "Memories" (herinneringen) en een lichtgroen watermerk van de takken op de voorkaft van het gastenboek. Op de eerste pagina van dit gastenboek staat de tekst "In loving memory". Alle pagina's van dit gastenboek zijn van zuurvrij archief papier, zodat alle herinneringen vo lang mogelijk bewaard kunnen blijven. Een prachtig gastenboek voor begrafenissen om een prachtige tastbare herinnering achter te laten.

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Groen
Kaft Harde kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 96
Maat M
Oriëntatie Liggend
Afmetingen 16 x 24 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:In loving memory groen gastenboek Peter Pauper
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Gastenboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.