Kikka gastenboek Paperblanks

€ 27,95
Niet op voorraad

Prachtig bloemrijk Paperblanks gastenboek. Dit gastenboek "Kikka" heeft 144 ivoorkleurige, blanco pagina's met bedrukte zijkanten en wordt gesloten met een bijzonder, bronskleurig metalen gespje. Het gastenboek heeft een harde kaft met reliëf en glinsterende metallic details.

Om het goddelijke te vinden, moet je eerst het kleine zien. Dat is het uitgangspunt van de kusnt van de Japanse kunstenares Michiko Kamee. Het design op de kaft van dit prachtige Paperblanks Kikka gastenboek is gebaseerd op haar "Chrysantemum" ontwerp. Dit ontwerp is oorspronkelijk met de hand geschilderd met kleur en goudglazuur op prachtige kleine porseleinen theekopjes met de Kyo-Satsuma techniek, een van de grote traditionele kunsten van Kyoto in Japan. Deze kunststijl legt de nadruk op precisie in lijn en kleurkeuze dat geaccentueerd wordt met een adembenemend mooi lijnenspel. Michiko Kamee's gedetailleerde weergave van een van de meest geprezen bloemen uit de natuur toont de kijker een zweem van de bloemenpracht van Chrysanten in volle bloei en een fijnzinnig kunstenaarschap in elke penseelstreek en elke kleurschakering.

Dit bijzondere gastenboek wordt helemaal afgemaakt, doordat het gesloten wordt met een prachtig, bronskleurig metalen gespje en het een prachtige bedrukking op de zijkanten van de pagina's heeft. De 144 ivoorkleurige pagina's (288 blz.) zijn van zuurvrij papier uit duurzame bossen. Ook bevat het gastenboek een rood aanwijslint. Een bijzonder gastenboek voor elke bijzondere gelegenheid.

Meer informatie
Merk Paperblanks
Kleur Goud, Rood, Roze
Kaft Harde kaft
Sluiting Sluiting
Papier Blanco
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 144
Maat L
Oriëntatie Liggend
Afmetingen 18 x 23 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kikka gastenboek Paperblanks
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Gastenboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.