Sea foam gastenboek Peter Pauper

€ 18,99
Op voorraad

Gaaf zeegroen Sea Foam (zeeschuim) gastenboek van Peter Pauper Press. Het gastenboek heeft een handig compact formaat en ivoorkleurigepagina's met de tekst "Guests" (Gasten) en lijntjes zodat alle gasten makkelijk iets in het gastenboek kunnen schrijven. Het gastenboek heeft ook een handig bijpassend lichtblauw aanwijslint.

Dit prachtige Sea Foam gastenboek van het Amerikaanse merk Peter Pauper Press heeft de kenmerkende kleur van groenblauw zeeschuim. Het gastenboek heeft een harde kaft waar met reliëf het woord "Guests" (gasten) is ingestanst. De lederlook kaft voelt als glad leer en is in Italië gemaakt. Het gastenboek heeft 96 ivoorkleurige pagina's met lichtgrijze lijntjes (192 bladzijden) en het woord guests op elke pagina. De pagina's zijn van zuurvrij archief papier, zodat de teksten op de pagina's zo lang mogelijk bewaard zullen blijven. Door de bindwijze van dit gastenboek ligt het volledig plat wanneer je er in schrijft. Dit bijzondere gastenboek wordt afgemaakt met een prachtig bijpassend lichtblauw aanwijslint. 

Dit mooie gastenboek voegt een vleugje stijl toe aan alle bijzondere gebeurtenissen, vakantiehuisjes, gastenverblijven, clubs, feestjes en meer!

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Turquoise
Kaft Semi-harde kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 96
Maat M
Oriëntatie Liggend
Afmetingen 16 x 24 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sea foam gastenboek Peter Pauper
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Gastenboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.