Turquoise Chronicles gastenboek Paperblanks

€ 27,95
Op voorraad

Turquoise Chronicles is een turquoise en goudkleurig gastenboek van Paperblanks. Dit prachtige gastenboek heeft 144 ivoorkleurige blanco pagina's, een harde kaft met reliëf en metallic details en een bijzonder metalen sluitinkje. Perfect voor elke gelegenheid.

Laat de turquoise wervelingen temidden van de goudkleurige versieringen op de kaft van het Turquoise Chronicles gastenboek van Paperblanks je inspireren tot het schrijven van prachtige herinneringen aan de mooiste momenten. 

Deze kaft is gebaseerd op de kaft van het boek Chroniques uit 1514, ontworpen door de boekbinder Salel Binder en uitgegeven in Parijs. De uitbundigheid van dit ontwerp weerspiegelt de pure pracht van de versieringsstijl van de Renaissance, die de architectuur, de kunst en alle facetten van het culturele leven beïnvloedde. In het glinsterende aquagroen-blauw van deze omslag kun je gemakkelijk de verborgen details van je eigen herinneringen of de oneindige mogelijkheden van het geschreven woord zien. Paperblanks hoopt in ieder geval dat Turquoise Chronicles je zal doen denken aan Parijs, dat eeuwenlang een centrum voor kunst en drukkunst en een baken van cultuur is geweest. 

Het gastenboek heeft 144 ivoorkleurige pagina's (288 blz.) van zuurvrij 120 grams papier uit duurzaam beheerde bossen. De zijkanten van de pagina's zijn bedrukt wat een bijzonder effect geeft. De harde kaft heeft een relief, matte, metallic goudkleurige details en een leerachtige afwerking. Ook de rug en de achterkaft van het gastenboek hebben een prachtig reliëf en metalllic goudkleurige details. Het detailniveau van dit gastenboek is verbluffend. Om het allemaal af te maken heeft het gastenboek een bijzonder sluitinkje van metaal en een handig oranje aanwijslint. Een prachtig gastenboek geschikt voor verjaardagen, feesten en allerlei andere evenementen.

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Goud, Turquoise
Kaft Harde kaft
Sluiting Sluiting
Papier Blanco
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 144
Maat L
Oriëntatie Liggend
Afmetingen 18 x 23 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Turquoise Chronicles gastenboek Paperblanks
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Gastenboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.